ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Γερουλάνος: «Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους»

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate»

Π.Γερουλάνος: «Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους»

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate, επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο», σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του στο «Χ».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Χάρη Δούκα ότι δέχεται πόλεμο λάσπης από συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και τη διάψευση αυτών των ισχυρισμών εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε πως «ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε.

Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν».

Ακόμη, επισήμανε ότι «απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους.

Στην πράξη. Όχι στα λόγια.

Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε.

Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα».

Τι είχε προηγηθεί

Επιθέσεις με ακροδεξιά ρητορική από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη κατήγγειλε ότι δέχεται ο Χάρης Δούκας και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση «θα είναι συνυπεύθυνος».

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος μίλησε για «εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και πως το «δηλητήριο» αυτό «υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά η δήλωσή του Χάρη Δούκα:

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα.

Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου.

Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος.

Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

Η απάντηση των συνεργατών του Ν. Ανδρουλάκη

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος δια μέσω των στενών του συνεργατών, απορρίπτει τα όσα του καταλογίζει ο Χάρης Δούκας.

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου.

Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση», απαντούν οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Χάρη Δούκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.