ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Γερουλάνος: «Δεσμεύομαι για πλήρη εκλογική και προγραμματική ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ»

«Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης»

Π.Γερουλάνος: «Δεσμεύομαι για πλήρη εκλογική και προγραμματική ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ»

Ο Παύλος Γερουλάνος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, μιλάει για τις θέσεις του, μιας και οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ πλησιάζουν.

Απαντώντας σε ερώτηση, σε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, γιατί τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να τον προτιμήσουν έναντι των συνυποψηφίων του, αναφέρει τα εξής:

«Έχω παρουσιάσει το σχέδιο για την ”Αναγέννηση της πατρίδας”, το οποίο αφορά τη διοικητική και οικονομική μεταρρύθμιση, που έχει ανάγκη η χώρα.

Γνωρίζω πώς πρέπει να οργανωθούμε, ώστε να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές.

Το έχω δει να γίνεται το 2008-2009, όταν οι δημοσκοπήσεις μάς είχαν πολύ χαμηλά και μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε και κερδίσαμε με το μεγαλύτερο ποσοστό, ύστερα από το 1981.

Και έχω υπηρετήσει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, σε όλη την πολιτική μου ζωή. Ο συνδυασμός όλων αυτών, πιστεύω ότι μου δίνει τη δυνατότητα να θέλω την ευθύνη, να γίνει το ΠΑΣΟΚ, ξανά, Κυβέρνηση».

Επίσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα POLITICAL, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, σε ερώτηση για τις αλλαγές που θα επιφέρει στο ΠΑΣΟΚ αν εκλεγεί, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δουλειά, σαν να έχουμε εκλογές την επόμενη μέρα.

Από την πρώτη μέρα.

Καταμερισμός έργου σε όλους, στοχοθεσία, άνοιγμα στην κοινωνία.

Σε ένα κόμμα εξουσίας, όπως το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει κάτι ακόμα σημαντικότερο από το να κερδίζεις την εσωκομματικη κάλπη και την αρχηγία την Κυριακή:

να ξέρεις τι να κάνεις τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω δεσμευτεί για πλήρη οργανωτική και εκλογική ετοιμότητα, σε 9 μήνες. Αλλά και για πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα, εξειδικευμένο ανά Περιφέρεια και κλάδο οικονομίας, σε έναν χρόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.