ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Π.Γερουλάνος: «Είναι προφανές ότι αν δεν ήταν υποψήφια η Άννα Διαμαντοπούλου, θα ήμουν στον δεύτερο γύρο»

Τι είπε για την ατάκα του ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής

Π.Γερουλάνος: «Είναι προφανές ότι αν δεν ήταν υποψήφια η Άννα Διαμαντοπούλου, θα ήμουν στον δεύτερο γύρο»

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, με τον Παύλο Γερουλάνο να τοποθετείται για το γεγονός ότι έμεινε οριακά εκτός.

«Ήταν θρίλερ, με τα πάνω και τα κάτω του. Δέχεσαι το αποτέλεσμα, κάνεις την κριτική σου και προχωράς με ό,τι έχεις πετύχει ή ό,τι δεν έχεις πετύχει. Για εμένα έχει αξία αυτή η διαδικασία να αναβαθμίσει τη λειτουργία του κόμματος. Σημασία έχει σε μία πορεία, που είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου υποψηφιότητα, να υπάρξει μία φωνή απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν το κερδίσαμε αυτό την Κυριακή, τότε είναι μία μεγάλη παρακαταθήκη», σχολίασε στο MEGA για τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.

Γερουλάνος: Προφανώς ότι θα ήμουν στον δεύτερο γύρο, αν δεν ήταν υποψήφια η κ. Διαμαντοπούλου

Σε ερώτηση για το αν θα ήταν αυτός στον δεύτερο γύρο αντίπαλος του Νίκου Ανδρουλάκη, αντί του Χάρη Δούκα, σε περίπτωση που η Άννα Διαμαντοπούλου δεν ήταν μεταξύ των υποψηφίων, απάντησε ως εξής:

«Είναι προφανές αυτό. Νομίζω πως υπήρχε καλή διάθεση από τη δική μου δουλειά. Θεωρούσα ότι μέχρι αυτήν την υποψηφιότητα είχαμε κάνει μία ενδιαφέρουσα συμμαχία μεταξύ ομάδων που είχαν καιρό να βρεθούν στην ίδια μεριά και δεν άξιζε τον κόπο να τις χωρίσουμε».

Τι είπε για την ατάκα του ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής

Αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, ο βουλευτής μίλησε για την παλαιότερή δήλωσή του, όπου είπε πως «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι και βουλευτής», σχολιάζοντας:

«Είπα πως πρέπει να είναι βουλευτής γιατί θα δοθούν πολλές σκληρές μάχες στη Βουλή και εκεί ο κόσμος συγκρίνει τον πρωθυπουργό με οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική πρόταση. Δεν είναι αν υποστηρίζω κάποιον η όχι απλώς οι μάχες θα είναι κρίσιμες. Το να ανοίξεις μία κουβέντα για την ψήφο είναι κακό και για εμένα και για αυτόν που θα εκλεγεί. Ο καθένας έχει τα συν και τα πλην του», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν οι ψηφοφόροι δώσουν στον Ανδρουλάκη δεύτερη ευκαιρία, θα δούμε τις πρώτες μέρες αν έχει πάρει τα μηνύματα. Στο χέρι του είναι αν εκλεγεί πρόεδρος να πει τι είναι αυτό που θα αλλάξει. Θα φανεί από την πορεία του καθενός».

Το δεύτερο debate που δεν έγινε και ο ρόλος του στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ

Για το debate μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα που τελικά δεν θα γίνει, επεσήμανε:

«Η σημασία στο debate είναι πως θα άλλαζε τη δυναμική της τηλεμαχίας. Οι τηλεμαχίες στου δίνουν μία δυνατότητα να κρίνεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει ο ίδιος στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε: «Ο σκοπός είναι να υπηρετήσω το κόμμα όσο καλύτερα μπορώ. Όπως και τον πρόεδρο του κόμματος. Θεσμικά θα κινηθώ πάντα και εξαρτάται από τον πρόεδρο τι ρόλο θα μου ζητήσει να παίξω». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.