ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Γερουλάνος κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω»

«Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μένα»

Π.Γερουλάνος κατά Ν.Ανδρουλάκη: «Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω»

Ο Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων «έριξε το γάντι» στον Νίκο Ανδρουλάκη τονίζοντας πώς «ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι, αν περάσω, η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Παράλληλα ανέφερε ότι «χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μένα».

Υποστήριξε, δε, ότι η υποψηφιότητά του διευρύνει το κόμμα.

«Πρέπει να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ. Η επικοινωνία του κόμματος θολώνει το τοπίο, αντί να το ξεκαθαρίζει» σημείωσε, ενώ, αναφερόμενος στον Χάρη Δούκα, τόνισε ότι «οι μάχες δίνονται στη Βουλή, όπου μετριέσαι με τον πρωθυπουργό».

«Είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος, αν δεν είσαι στη Βουλή» συμπλήρωσε με νόημα.

Απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου ότι ο ίδιος μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε: «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε ακόμη πως «οι πιθανότητες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ μειώνονται, αν απομακρυνθεί από το πολιτικό κέντρο», ενώ δήλωσε ότι θα είναι στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.