ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Π.Γερουλάνος: «Κάθε ψήφος μετράει – Δεν αντικαθίσταται από καμία δημοσκόπηση, καμία στοιχηματική»

Την Κυριακή ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Π.Γερουλάνος: «Κάθε ψήφος μετράει – Δεν αντικαθίσταται από καμία δημοσκόπηση, καμία στοιχηματική»

Ο Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του στο «Χ» απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο βουλευτής Α’ Αθηνών «η ψήφος μετράει. Κάθε ψήφος. Δεν αντικαθίσταται από καμία δημοσκόπηση, καμία στοιχηματική», προσθέτοντας πως «μια “Νίκη Αξιών” δεν φαντάζει όσο απίθανη έμοιαζε κάποτε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Φίλες και φίλοι,

Από τα πολύ συγκινητικά σας μηνύματα αντιλαμβάνομαι ό,τι πολλοί, είτε με ψηφίσατε, είτε όχι, έχετε μείνει με μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα. Πιστέψτε με, τη συμμερίζομαι. Όμως ας μείνουμε με δυο σκέψεις που πιστεύω αξίζει να κρατήσουμε στο μυαλό μας:

1. Η ψήφος μετράει. Κάθε ψήφος. Δεν αντικαθίσταται από καμία δημοσκόπηση, καμία στοιχηματική. Το «έλα μωρέ, γιατί να πάω να ψηφίσω;» αξίζει να φύγει από το λεξιλόγιο ενός λαού που έχει δώσει ζωές για τη Δημοκρατία.

2. Μια «Νίκη Αξιών» δεν φαντάζει όσο απίθανη έμοιαζε κάποτε.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τιμήσατε με την ψήφο πριν ή για τα καλά σας λόγια μετά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.