ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Γερουλάνος: «Ο Ν.Ανδρουλάκης δεν “μίλησε” στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει»

«Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανησυχίες του Ανδρουλάκη αλλά υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανάγκες της κοινωνίας»

Π.Γερουλάνος: «Ο Ν.Ανδρουλάκης δεν “μίλησε” στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει»

Ο Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (3/10), αναφέρθηκε στο Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας πώς «δεν “μίλησε” στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει».

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος φανερά ενοχλημένος αρχικά είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανησυχίες του Ανδρουλάκη αλλά υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανάγκες της κοινωνίας.

Είναι λάθος και το ερώτημα αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ για έναν άνθρωπο που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές, που κατέβηκα υποψήφιος δήμαρχος όταν κυκλοφορούσε μόνο ο Κασιδιάρης στην Αθήνα. Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση, για το τι θα απαντήσει στον κ. Ανδρουλάκη σε περίπτωση που του τηλεφωνήσει για το θέμα αυτό, απάντησε: «αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία, ας με πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν θα το κάνει γιατί ξέρει ότι θα ακούσει πολύ χειρότερα. Είναι προσβλητικό να ανησυχεί κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα».

Ο κ. Γερουλάνος εξήγησε τα λάθη του Νίκου Ανδρουλάκη: «η εσωκομματική διαδικασία ξεκίνησε επειδή 1,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι έφυγαν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και εμείς εμπνεύσαμε μόνο το 4% εξ αυτών».,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό έδειχνε ότι η πορεία μας δεν ήταν για να μιλήσει ούτε στους ανθρώπους που φεύγαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα δεν “μίλησε” στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.