ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Παρίσι: Δείπνο μεταξύ του Χάρη Δούκα και του Γιώργου Παπανδρέου

Βρίσκονται στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρίσι: Δείπνο μεταξύ του Χάρη Δούκα και του Γιώργου Παπανδρέου

Ο Χάρης Δούκας και ο Γιώργος Παπανδρέου δείπνησαν στο Παρίσι, στα πλαίσια την τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο εστιατόριο «Le Parthenon» και από το μενού του δείπνου τους δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες ο δήμαρχος της Αθήνας είναι υποψήφιος.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αντίπαλος του Νίκου Ανδρουλάκη στις προηγούμενες εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φετινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2024, με δεύτερο γύρο στις 13 Οκτωβρίου, με σκοπό την ανάδειξη προέδρου του κόμματος. Οι υποψήφιοι, μετά την απόσυρση της Μιλένας Αποστολάκη, είναι επτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.