ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάνε» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΣΟΚ: Ένταση με επεισόδια πολιτών σε δύο εκλογικά τμήματα στη Δυτική Αχαΐα

Παρά τους διαπληκτισμούς, δεν έχει γίνει κάποια μήνυση από τους εμπλεκόμενους

ΠΑΣΟΚ: Ένταση με επεισόδια πολιτών σε δύο εκλογικά τμήματα στη Δυτική Αχαΐα

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα (06.10.2024) την ημέρα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ σε δύο εκλογικά τμήματα της Δυτικής Αχαΐας, με κάποιους πολίτες να προκαλούν μίνι επεισόδια.

Το ένα περιστατικό έγινε σε κέντρο που είχε στηθεί σε γυμνάσιο στην Κάτω Αχαΐα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει γίνουν γνωστά τα αίτια της έντασης αλλά η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να αποκαταστήσει την ηρεμία και να συνεχίσουν κανονικά οι διαδικασίες.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε σε εκλογικό κέντρο των Σαγαιίκων, με τις πληροφορίες του tempo24 να αναφέρουν πως σημειώθηκε μεγαλύτερη ένταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τους διαπληκτισμούς, δεν έχει γίνει κάποια μήνυση από τους εμπλεκόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.