ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΣΟΚ για διαγραφή Π.Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνο ντροπή και θλίψη»

«Κανένα όριο, κατάπτυση η επίθεση» γράφει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ για διαγραφή Π.Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνο ντροπή και θλίψη»

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει, μέσω δήλωσης της Ευαγγελίας Λιακούλη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εισηγήτριας του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την ψυχική υγεία, το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε ο Παύλος Πολάκης με συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας εντός της Βουλής.

«Όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου “Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης” προκαλούν μόνο ντροπή και θλίψη» τονίζει η Λιακούλη, σημειώνοντας πως «είναι αδιανόητη η εν γένει συμπεριφορά και η προσωπική επίθεση του κ. Πολάκη σε συνεργάτιδα υπουργού και μάλιστα με αναφορά του στη φυσιογνωμία της και σε χαρακτηριστικά του προσώπου της, με κατάπτυστο τρόπο».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Πολάκη, ο οποίος δυστυχώς αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν έχει κανένα όριο» υπογραμμίζει η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως «από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και συντασσόμαστε πλήρως με τον πυρήνα της τοποθέτησης του Προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, καθώς και με τη λήψη των μέτρων που εισηγήθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσθέτω εμφατικά τη λέξη “ντροπή”. Προσωπικά, πέραν της καταγγελίας, πραγματικά αισθάνομαι ντροπή και βαθύτατη λύπη» υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος, σημειώνοντας πως «χθες γιορτάσαμε μια πολύ λαμπρή ημέρα για την Ελληνική Δημοκρατία και χρέος όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά – όχι μόνο επετειακά – υπόσταση σε αυτή την ημέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.