ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος

Επί τάπητος θα βρεθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος

Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (30/6), έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Επί τάπητος θα βρεθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών.

Την ίδια στιγμή, όπως έγραψε η στήλη Beast, για τη θέση του γραμματέα ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να προτείνει την Όλγα Μαρκογιαννάκη και για τη θέση του εκπροσώπου τύπου τον Παύλο Χρηστίδη ζητώντας από τα μέλη του Κεντρικής Επιτροπής να εγκρίνουν την απόφαση δια βοής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι τοποθετήσεις στελεχών, που φέρεται να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος, όποτε πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από το Νίκο Ανδρουλάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του όπως και ο πρώην υπουργός, Παύλος Γερουλάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.