ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΣΟΚ: O Π.Γερουλάνος επαναφέρει το ζήτημα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα

Κάλεσε τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ να δείξουν «θεσμική και καταστατική σοβαρότητα»

ΠΑΣΟΚ: O Π.Γερουλάνος επαναφέρει το ζήτημα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα

Ο Παύλος Γερουλάνος έθεσε εμμέσως θέμα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, καλώντας τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ να δείξουν «θεσμική και καταστατική σοβαρότητα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος με αφορμή το καταστατικό κώλυμα για την κάθοδο του Δημάρχου Αθηναίων στις εσωκομματικές εκλογές επαναφέρει με δήλωσή του το ζήτημα, το οποίο ως τώρα φαινόταν ότι είχε απαντηθεί πολιτικά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαρακτηρίσει για παράδειγμα «καλοδεχούμενες» όλες τις υποψηφιότητες, τις οποίες μάλιστα είχε «καλωσορίσει» κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του για προσφυγή στις κάλπες και ο κ. Δούκας είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει επίσης την ηγεσία.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι συντεταγμένο κόμμα. Υπάρχουν όργανα που πρέπει να λειτουργούν. Για αυτό εκλέγονται. Περιμένουμε λοιπόν από την ΕΔΕΚΑΠ να αποφανθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα Καταστατικού. Αυτό επιτάσσει η θεσμική και καταστατική σοβαρότητα. Δεν έχει νόημα να τοποθετούμαστε επί σεναρίων, υποθέσεων», δηλώνει τώρα ο κ. Γερουλάνος υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος κοιτάει το ΠΑΣΟΚ και περιμένει να ασχολούμαστε με αυτά που τον καίνε». Βέβαια στη συνέχεια ο κ. Γερουλάνος δεν αποφεύγει το πολιτικό σχόλιο που σύμφωνα με άλλα στελέχη πρόκειται για ευθεία βολή εναντίον του Χάρη Δούκα και όσων θέλουν να «παρακάμψουν» το «γράμμα» του καταστατικού. «Να θυμόμαστε πάντα ότι το πώς λειτουργούμε ως κόμμα σήμερα δείχνει πώς θα λειτουργούμε αύριο ως κυβέρνηση», είναι το αιχμηρό σχόλιο του Π.Γερουλάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι το καταστατικό «φίλτρο» είναι θέμα που θα μπει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας, με ανοιχτό το σενάριο η «κόντρα» να μεταφερθεί στο Διαρκές Συνέδριο στις 15 Σεπτεμβρίου. Για τότε όμως έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, με ατζέντα την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.