ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΣΟΚ: Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος

«Οι μεγάλες ουρές μας δίνουν μεγάλη δύναμη»

ΠΑΣΟΚ: Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.

«Μια πολύ σημαντική μέρα σήμερα για την παράταξη. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο που περιμένει επιμονή και υπομονή.

Πραγματικά αξίζει τον κόπο όλη αυτή η διαδικασία. Οι μεγάλες ουρές μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στον νέο Πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Γερουλάνος.

«Ξεκινάει μία νέα διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά. Το ΠΑΣΟΚ θα μπορεί να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπει σήμερα η χώρα», πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος και ευχαρίστησε τα μέλη της εφορευτικής και τους δημοσιογράφους. «Να ευχηθώ αυτή η διαδικασία να είναι μία καινούρια μέρα για το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.