ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

ΠΑΣΟΚ: Tα μηνύματα Ν.Ανδρουλάκη και Χ.Δούκα λίγο πριν τις εκλογές

Η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου ξεκινά αύριο το πρωί στις 07:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00 το απόγευμα -εάν δεν υπάρξει παράταση

ΠΑΣΟΚ: Tα μηνύματα Ν.Ανδρουλάκη και Χ.Δούκα λίγο πριν τις εκλογές

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες για τον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας διεκδικούν την ηγεσία μετά από τη «μάχη» της προηγούμενης Κυριακής.

Ο Ν.Ανδρουλάκης, που πραγματοποίησε, εχθές, ομιλία στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει πράξη τις παρατηρήσεις των απλών ανθρώπων, που αφιλτράριστα δέχτηκε στη διάρκεια των προεκλογικών περιοδειών, και θα κινηθεί με τη στρατηγική της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας.

«Εμείς συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο και πιστεύω βαθιά ότι αν το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει ενωμένο, με τον υπεύθυνο λόγο, με το πολιτικό πρόγραμμα, με ένα ικανό στελεχιακό δυναμικό, μπορούμε στις επόμενες εθνικές εκλογές όχι μόνο να κοιτάξουμε στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία αλλά να είμαστε ο νικητής», είπε, προσθέτοντας ότι την Κυριακή δεν ψηφίζουν μόνο για πρόεδρο του κόμματος, αλλά και για να γίνει το ΠΑΣΟΚ η επόμενη κυβέρνηση στη χώρα.

Αναφορικά με την ανανέωση είπε ότι δεν ήταν προϊόν μεταγραφών, αλλά έγινε μέσα από τα σπλάχνα της παράταξης και για την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι αδιαπραγμάτευτη.

Δούκας: Την Κυριακή ψηφίζουμε για την αλλαγή

Από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, δημοσίευσε το προεκλογικό του σποτ, δίνοντας το σύνθημα της αλλαγής. «Την Κυριακή ψηφίζουμε για την αλλαγή» λέει.

«Ξέρω τι αναρωτιέσαι. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια; Σε μια στασιμότητα που μπορεί να γίνει αδιέξοδη; Θα συμβιβαστούμε με ένα ΠΑΣΟΚ χαμηλών προσδοκιών; Δεν έχει σημασία αν με ψήφισες ή όχι. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για την παράταξη.

Πιστεύω βαθιά ότι έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, πρωτοπόρο. Έτοιμο να αλλάξει την Ελλάδα. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Aλλαγή!» αναφέρει στο βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων.

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν

Η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου ξεκινά αύριο το πρωί στις 07:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00 το απόγευμα -εάν δεν υπάρξει παράταση.

Στις κάλπες μπορούν να προσέλθουν όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Για την ταυτοποίηση απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα εκλογικά τμήματα των αποδήμων θα ισχύσουν οι ώρες που έχουν καθοριστεί με τη 2η εγκύκλιο για τον Απόδημο, όπως λειτούργησαν στον πρώτο γύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.