ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

RealPolls: «Μάχη» ανάμεσα σε Ν.Ανδρουλάκη και Χ.Δούκα – Τι δείχνουν τα στοιχεία της δημοσκόπησης

Στις εκτιμήσεις για τον δεύτερο γύρο, ο Χάρης Δούκας έχει προβάδισμα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη

RealPolls: «Μάχη» ανάμεσα σε Ν.Ανδρουλάκη και Χ.Δούκα – Τι δείχνουν τα στοιχεία της δημοσκόπησης

«Μάχη» ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα καταγράφει άλλη μία δημοσκόπηση, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με γκάλοπ της Realpolls για το Protagon, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται να είναι οι βασικοί διεκδικητές για τον προεδρικό θώκο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Νίκος Ανδρουλάκης, και Χάρης Δούκας καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 25,6% και 23%, αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν η Άννα Διαμαντοπούλου με 19,4%, ο Παύλος Γερουλάνος με 18,5%, Νάντια Γιαννακοπούλου με 3,8% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 3,7%.

Με την κατανομή της αδιευκρίνιστης ψήφου τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 26,4% για τον Νίκο Ανδρουλάκη και 24,6% για τον Χάρη Δούκα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου συγκεντρώνει ποσοστό 20,8%, ο Παύλος Γερουλάνος με 19,4%, Νάντια Γιαννακοπούλου με 4,2% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 3,9%.

Δημοσκόπηση Realpolls: Ο Χ. Δούκας μπορεί να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση

Ωστόσο, στο ερώτημα «Ποιος από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο σίγουροι ότι μπορεί να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση;», παρατηρείται ανατροπή.

Ειδικότερα, ο Χάρης Δούκας προηγείται με διαφορά 10 μονάδων του Νίκου Ανδρουλάκη: το 50,6% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων μπορεί να κερδίσει την εξουσία, ενώ για τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 40,2%.

Δημοσκόπηση Realpolls: Προβάδισμα Δούκα έναντι του Ανδρουλάκη στον β’ γύρο

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις για τον δεύτερο γύρο, ο Χάρης Δούκας έχει προβάδισμα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 53,2% και 46,8% αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.