ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ: «Πρέπει να διατηρήσουμε ένα κλίμα ενότητας» είπε ο Ν.Ανδρουλάκης

«Πρεμιέρα» για το νέο όργανο του ΠΑΣΟΚ

Συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ: «Πρέπει να διατηρήσουμε ένα κλίμα ενότητας» είπε ο Ν.Ανδρουλάκης

«Πρέπει να διατηρήσουμε ένα κλίμα ενότητας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση των μελών του Πολιτικού Κέντρου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Στην «πρεμιέρα» του νέου οργάνου ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Δούκας και η Άννα Διαμαντοπούλου (ο Παύλος Γερουλάνος χειρουργήθηκε σήμερα στις φωνητικές χορδές και απουσίαζε από την συνεδρίαση) να δώσουν δυναμικά τις επόμενες μάχες με στόχο την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό. «Πρέπει να διατηρήσουμε ένα κλίμα ενότητας, σοβαρότητας και πολύ μεγάλης κινητικότητας. Πρέπει το επόμενο διάστημα να είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη, εντός και εκτός Βουλής, απέναντι στη ΝΔ.»

«Πρέπει να είμαστε το επόμενο διάστημα παντού», τόνισε στην πρωτολογία του ο Α. Ανδρουλάκης προσθέτοντας ότι: «Κάναμε ένα προεκλογικό αγώνα που είναι προίκα όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το πολιτικό σύστημα. Αναγνωρίζεται από όλους και οριζόντια ότι οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό».

«Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως τον αντίπαλο πόλο στη ΝΔ»

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε εξωστρεφείς καμπάνιες για να επικοινωνούνται οι θέσεις για υγεία, ακρίβεια, στεγαστική κρίση, εργασιακά δικαιώματα και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, λέγοντας πως «όπως το προηγούμενο διάστημα γυρίζαμε όλη την Ελλάδα, έτσι θα γίνεται και τώρα».

Αναφερόμενος στα τελευταία γκάλοπ, τα οποία δίνουν άνοδο του ΠΑΣΟΚ ο Α.Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι: «Περάσαμε τα δύσκολα, φύγαμε από την πίεση του πρώην δικομματισμού. Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως τον αντίπαλο πόλο στη ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουμε δει». Τέλος όσον αφορά τις αρμοδιότητες των οργάνων διευκρίνισε ότι: «Οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Κεντρική Επιτροπή, εδώ εμείς θα επιτυγχάνουμε έναν πιο γρήγορο συντονισμό».

Κατά τη συνεδρίαση ο Χάρης Δούκας επανέλαβε τις θέσεις του για την διατήρηση της ενότητας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ένταση ή αντιπαράθεση τουλάχιστον στον πρώτο γύρο της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν όλοι.

Αιχμές Α.Διαμαντοπούλου κατά Χ.Δούκα

Η Άννα Διαμαντοπούλου μπαίνοντας στην αίθουσα της συνεδρίασης δήλωσε αφήνοντας αιχμές εναντίον του Χάρη Δούκα ότι «η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει»– ως γνωστόν ο κ. Δούκας διαφώνησε με τη συγκρότηση του «μονοπρόσωπου οργάνου που έχει μία πολιτική κατεύθυνση», «δείχνοντας» την κυρία Διαμαντοπούλου που ανέλαβε τον Πολιτικό Σχεδιασμό. Βέβαια ο κ. Δούκας μέσω συνεργατών εξέφρασε την αντίθεσή του για το γεγονός ότι στο Πολιτικό Κέντρο δεν συμμετέχουν (με απόφαση προέδρου) και οι άλλοι συνυποψήφιοι, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Μιχάλης Κατρίνης, Τομεάρχης Άμυνας του Κινήματος πλέον ανέφερε για τη μη συμμετοχή του στο Πολιτικό Κέντρο: «Επειδή υπήρχε αυτή η εκτίμηση ότι θα υπάρχει μια συνθετική πρόταση, εκτιμώ ότι η συνθετική π πρόταση θα μπορούσε να συμπεριλάβει όλους τους υποψηφίους των τελευταίων εσωκομματικών εκλογών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι ο κύριος Ανδρουλάκης πλέον έχει κάθε δυνατότητα να κάνει αυτό το οποίο πιστεύει λαμβάνοντας υπόψιν βεβαίως τα μηνύματα των εκλογών που είναι η σύνθεση», ανέφερε από τη μεριά της σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Νάντια Γιαννακοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.