ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Βάσω Παπανδρέου: Αυτή την ώρα η κηδεία της στο Αίγιο (φωτο)

Σημίτης, Λαλιώτης, Ευθυμίου, Πρωτόπαπας, Αποστολάκη δίνουν το παρών

Βάσω Παπανδρέου: Αυτή την ώρα η κηδεία της στο Αίγιο (φωτο)

Συγγενείς, φίλοι και άτομα από τον πολιτικό κόσμο αποχαιρετούν αυτή την ώρα τη Βάσω Παπανδρέου που «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 80 ετών.

Η κηδεία της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιείται στον Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου στα Βαλιμίτικα Αιγίου, τόπο καταγωγής της.

Το παρών στην κηδεία δίνουν και ο Κώστας Σημίτης, Κώστας Λαλιώτης, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μιλένα Αποστολάκη, Χρήστος Παπουτσής, Βαγγέλης Αργύρης, Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Λούσκος, Κατερίνα Μπατζελή, Δημήτρης Ρέππας και Φίλιππος Σαχινίδης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα εκφωνήσει επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια της με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στην οργάνωση Φλόγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.