ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χ.Δούκας: «Το πρόβλημα δεν είναι να αλλάξεις τον Μητσοτάκη αλλά το σύστημα που δημιουργεί υπερκέρδη για πολύ λίγους»

«Θα συνεχίσω να είμαι και δήμαρχος, όπως το κάνουν μεγάλες προσωπικότητες στην Ευρώπη» ανέφερε

Χ.Δούκας: «Το πρόβλημα δεν είναι να αλλάξεις τον Μητσοτάκη αλλά το σύστημα που δημιουργεί υπερκέρδη για πολύ λίγους»

Ο Χάρης Δούκας επανέλαβε σήμερα έναν μήνα πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για πολλοστή φορά πως δεν αφήνει τον δήμο Αθηναίων, ενώ εξήγησε πως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Μέσα από τη διεκδίκηση της ηγεσίας αποσκοπώ να αυξηθούν οι πόροι για τους δήμους», είπε ο ίδιος ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί «θα συνεχίσω να είμαι και δήμαρχος, όπως το κάνουν μεγάλες προσωπικότητες στην Ευρώπη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο μέχρι τώρα έργο του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, εστιάζοντας στο πράσινο και στη διπλή ανάπλαση όπου «η περιοχή είχε γίνει σκουπιδότοπος με μπάζα 10 μέτρων».

«Οι μπουλντόζες έχουν μπει στο σημείο και προβλέπεται η δημιουργία χώρου πρασίνου, διπλάσιου από τον εθνικό κήπο. Έχει προχωρήσει η συμβολαιοποίηση και αυτό θα είναι έργο ανάσας», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ανάπλαση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, θα γίνει σε επόμενη φάση.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου.

«Το πρόβλημα δεν είναι να αλλάξεις τον Μητσοτάκη, αλλά το σύστημα διακυβέρνησης, που δημιουργεί υπερκέρδη για πολύ λίγους», υπογράμμισε αναφορικά με τη διεκδίκησή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε τις πιο ακριβές διατραπεζικές συναλλαγές και ληστρικά επιτόκια και αυτό πρέπει να αλλάξει« σημείωσε και κατέληξε «έχουμε μεγάλη ευκαιρία ο επόμενος πρόεδρος να είναι και πρωθυπουργός της χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.