ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χ.Δούκας: «Χάσουμε, κερδίσουμε μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτώ – Με θρησκευτικό γάμο και γλέντι»

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου, ενώ όλα δείχνουν ότι θα χρειαστούν επαναληπτικές

Χ.Δούκας: «Χάσουμε, κερδίσουμε μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτώ – Με θρησκευτικό γάμο και γλέντι»

Ο Χάρης Δούκας το αποφάσισε! Μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα.

Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο ίδιος τη χαρμόσυνη είδηση του επικείμενου γάμου με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, με την εκδήλωση να γίνεται στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) στο Star, πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη σύντροφό του, ο οποίος θα γίνει χάσει – κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές.

«Είναι προφανές. Με παπά και με κουμπάρο (θα γίνει ο γάμος) μετά την εκλογική διαδικασία. Στη Θήβα, απ’ όπου είναι και η νύφη. Με θρησκευτικό γάμο και παραδοσιακό γλέντι για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Ο γάμος θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Κερδίσουμε ή χάσουμε», ανέφερε χαμογελαστός ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου, ενώ όλα δείχνουν ότι θα χρειαστούν επαναληπτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.