ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Χάρης Δούκας: Παραδέχθηκε την ήττα του – Τηλεφώνημα σε Ν.Ανδρουλάκη

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο… προηγούμενος

Χάρης Δούκας: Παραδέχθηκε  την ήττα του – Τηλεφώνημα σε Ν.Ανδρουλάκη

Μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ και ήδη ο Χάρης Δούκας του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Δούκας τηλεφώνησε στις 20:30 στον Νίκο Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και του είπε «προχωράμε όλοι μαζί».

«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

Η δήλωση του Χ.Δούκα

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.

Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνη,ς της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.

Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή.

Σας ευχαριστώ πολύ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.