ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Κωνσταντοπούλου εναντίον Τασούλα για τους ανεξάρτητους βουλευτές: «Πατερίτσα σε μια κυβέρνηση που καταρρέει»

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στον πρόεδρο της Βουλής

Κωνσταντοπούλου εναντίον Τασούλα για τους ανεξάρτητους βουλευτές: «Πατερίτσα σε μια κυβέρνηση που καταρρέει»

Υψηλοί τόνοι και έντονη λογομαχία υπήρξαν σήμερα (10/10) στο βήμα της Βουλής, όταν η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» εναντιώθηκε κατά του Κωνσταντίνου Τασούλα σχετικά με το ζήτημα της εκπροσώπησης των ανεξάρτητων βουλευτών.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση της προσκόμισης των επιστολών εκ μέρους του προέδρου της Βουλής, που κατατέθηκαν ενυπόγραφα από 8 ανεξάρτητους βουλευτές και συγκεκριμένα τους: Σαλμά, Λινού, Χουρδάκη, Παπαϊωάννου, Δημητροκάλη, Φλώρο, Μανούσο και Σαλτογιάννη.

H Zωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως: «η εκπροσώπηση των ανεξάρτητων βουλευτών συνιστά μεθόδευση της πλειοψηφίας με σκοπό να φέρει από το παράθυρο τους πρώην “Σπαρτιάτες“ και να αλλάξει τον συσχετισμό στη Διάσκεψη των Προέδρων, προκειμένου να εγκρίνονται με 3/5 οι εκλεκτοί της ΝΔ σε ανεξάρτητες Αρχές».

Μάλιστα πρόσθεσε πως η εκπροσώπηση των ανεξάρτητων βουλευτών συνιστά «”πατερίτσα” σε μια κυβέρνηση που διαγράφει βουλευτές και καταρρέει».

Tότε ο Κωνσταντίνος Τασούλας της απάντησε πως πρόκειται για «φαιδρότητες», ωστόσο,  συμφώνησε στο ότι η συμμετοχή του κ. Χουρδάκη αλλάζει τους συσχετισμούς στο πλαίσιο της Διάσκεψης των Προέδρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.