ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Κοσμοπλημμύρα στο «Καζάνι του Στείρωνα» που διοργάνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης

Κοσμοπλημμύρα στο «Καζάνι του Στείρωνα» που διοργάνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια ούτε υπουργός ούτε -τυπικά- βουλευτής της Ν.Δ. συνεχίζει φαίνεται να απολαμβάνει μεγάλης δημοφιλίας στην Κρήτη.

Απόδειξη είναι η κοσμοπλημμύρα στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την αγροτική γιορτή «Καζάνι του Στείρωνα».

Χαρούμενος και ιδιαίτερα ευδιάθετος ο βουλευτής Ηρακλείου και η σύζυγός του, Λένα, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και τους έδειξαν την κρητική φιλοξενία με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φυσικά δεν έλλειψε το πλούσιο κρητικό τραπέζι που είχε ετοιμαστεί για τους καλεσμένους που περιελάμβανε το παραδοσιακό οφτό και κρητικούς μεζέδες αλλά και η ρακί που έρρεε άφθονη.

Μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου δε σταματούσε να χορεύει παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης υπό τους ήχους της λύρας και του λαούτου αλλά και να τραγουδά μαντινάδες μαζί με τους φίλους του και με τα μέλη του κρητικού συγκροτήματος που αφιέρωναν τη μία μετά την άλλη μαντινάδα στον πρώην Υπουργό.

Άλλωστε ο βουλευτής Ηρακλείου σε μια σύντομη ομιλία του, αφού καλωσόρισε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά του και έφθασαν απ΄όλη την Ελλάδα, μίλησε και για τους φίλους του από την Κρήτη ,ανθρώπους όπως είπε που στα καλά ήταν μαζί και στα ζόρικα ακόμα πιο μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Δημήτρης Τσιόδρας, Ευρωβουλευτής ΝΔ, ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του Ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, οι Βουλευτές της ΝΔ, Φάνης Παππάς, Θανάσης Σταυρόπουλος και Σπύρος Κυριάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Taekwondo Μαρία Καρπαθάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.