ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κώστας Αγοραστός: «Ψηφίστε με για το καλό όλων μας»

Ζητά εκ νέου την ψήφο των Θεσσαλών για την θέση του Περιφερειάρχη

Κώστας Αγοραστός: «Ψηφίστε με για το καλό όλων μας»

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος (και εκλεκτός της ΝΔ), Κώστας Αγοραστός άσκησε αργά το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας όπου παρά τις καταστοφές που υπέστη η Θεσσαλία γιατί μάλλον δεν “χώραγαν” τα αντιπλημμυρικά έργα, ζητά πάλι την ψήφο των πολιτών για να τα κάνει τώρα όλα καλά.

Αισιόδοξος και με καλή διάθεση ο περιφερειάρχης στις δηλώσεις του τόνισε πως: «Προσερχόμαστε σήμερα στην κάλπη για το μέλλον μας. Είναι μία μεγάλη και σημαντική μέρα για την Θεσσαλία. Σήμερα καλώ να προσέλθουμε στις κάλπες για να προχωρήσουμε την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Να συνεχίσουμε την ανασυγκρότηση η οποία ήδη έχει αρχίσει σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα να αναλάβουμε ευθύνες. Οι Θεσσαλοί βρισκόταν μπροστά στο μέλλον. Οι Θεσσαλοί δεν μπορούν να παίξουν με το μέλλον των παιδιών τους. Ψηφίζουμε για την Θεσσαλία, ψηφίσουμε για το καλό όλων μας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο περιφερειάρχης στην αποχώρηση του από το 4ο Δημοτικό Σχολείο συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Τάσο Τσιαπλέ, με τον οποίο κι αντάλλαξε χειραψία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.