ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Μ.Γκάγκα για τα περί επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50 ετών: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι»

Τι είπε για το άνοιγμα των σχολείων

Μ.Γκάγκα για τα περί επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50 ετών: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι»

Διέψευσε εκ νέους τα δημοσιεύματα που θέλουν την κυβέρνηση να αποφασίζει επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και για τους άνω των 50 ετών η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

«Δεν έχουμε συζητήσει κάτι για τους άνω των 50, αυτό που έχουμε δει είναι ότι, για τους άνω των 60 υπάρχει θέμα στις ΜΕΘ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το άνοιγμα των σχολείων και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την λειτουργία η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είπε ότι μέχρι στιγμής «έχουν βρεθεί θετικά 14.000 παιδιά, τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test».

Σημείωσε δε ότι «είμαστε πάντα έτοιμοι να αναθεωρήσουμε τα μέτρα και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα», ενώ έδωσε συγχαρητήρια για την διανομή των 7 εκατ. self test για το άνοιγμα των σχολείων. «Νομίζω ότι είναι επίτευγμα το ότι δόθηκαν πάνω από 7 εκατ. τεστ, υπάρχουν. Πολλοί λίγοι είναι που δεν κατάφεραν να πάρουν τεστ και σε αυτούς στείλαμε τα τεστ στα σχολεία. Για το ότι δόθηκαν 7 εκατομμύρια τεστ αξίζουν συγχαρητήρια», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού στο επτάμηνο, εντός της χώρας αλλά όχι εκτός, έκανε σύσταση «να γίνεται τεστ ακόμα κι αν πάει κάποιος στο Παρίσι», επισημαίνοντας πως «αυτό που δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι, μετά τον 4ο μήνα να μειώνονται τα αντισώματα, ότι η 3η δόση προστατεύει περισσότερο από την Όμικρον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχετικά με τη βεβαίωση γιατρού που θέλει ο ΕΦΚΑ για να πληρωθεί η άδεια νόσησης από κορωνοϊό σε εργαζόμενους, αφού σχολίασε ότι, «φτάνει το rapid test» για την αποζημίωσή του, διαβεβαίωσε πως «θα το λύσουμε σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.