Σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μία ημέρα μετά τη διάγνωση της συζύγου του με τον κορωνοϊό.

Το κυβερνητικό στέλεχος παραμένει στο σπίτι του, κατόπιν των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών, παρότι ο ίδιος δεν έχει εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα.

«Πρέπει να μένουμε στο σπίτι για να προφυλάξουμε τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Η γυναίκα μου είχε ήπια συμπτώματα, είχε πονοκέφαλο και λίγα δέκατα» δήλωσε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Και πρόσθεσε: «Όμως λόγω της θέσης μου πήγαμε να εξεταστούμε και τελικά εκείνη βγήκε θετική στον ιό και εγώ αρνητικός. Ωστόσο, ακολουθούμε τις συμβουλές του ΕΟΔΥ και των ειδικών».

«Η σύζυγός μου έχει απομονωθεί στο σπίτι μας. Εγώ με τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα προς το παρόν, είμαστε σε ξεχωριστό χώρο και θα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν, δεν έχει δοθεί αντίστοιχη εντολή περί κατ’ οίκον περιορισμού σ’ άλλο μέλος του κυβερνητικού συμβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, πάντως, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας. Πρόκειται μάλιστα, για τον πρώτο Έλληνα βουλευτή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-2019.