ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον φουκαρά τον Εμανουέλ θα μείνει ατιμώρητο; Επειδή ήταν μαθητής της επιτρέπεται να τον χτυπάει;

Β.Κοντοζαμάνης: «Το σύστημα υγείας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού»

Β.Κοντοζαμάνης: «Το σύστημα υγείας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού»

Ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη χθεσινή ενημέρωση στο υπουργείο σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, τόνισε πως το σύστημα υγείας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

​Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός, από την αρχή σχεδιάσαμε έχοντας στο μυαλό μας τα χειρότερα σενάρια, βλέποντας και τι συμβαίνει γύρω μας, ενισχύσαμε το σύστημα υγείας με υλικούς και ανθρώπινους πόρους για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

​Όλα κρίνονται εκ της αποτελεσματικότητας, πρόσθεσε, και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας δικαιώνουν. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και στηριζόμαστε σε αυτό, είπε χαρακτηριστικά.

​Εξάλλου, ο κ. Κοντοζαμάνης επισήμανε ότι δούλεψε κάθε βαθμίδα του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ακόμη και η πρωτοβάθμια φροντίδα για την οποία γίνεται πολύς λόγος.

​Υπήρξαν Κέντρα Υγείας αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ακόμη και γιατροί. Υπήρχαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων, και πλήθος πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Τέλος ο κ. Κοντοζαμάνης, έκανε έκκληση σε «νέους και παλιούς» αιμοδότες,να σπεύσουν να δώσουν αίμα, λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη.

​Αναφέρθηκε δε, αιμοδοσία που οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Μέγαρο Μουσικής από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.