ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Β.Κικίλιας καλεί ιδιώτες γιατρούς να συνάψουν συμβάσεις με το ΕΣΥ με μισθό 2.000 ευρώ αφορολόγητα

Ο Β.Κικίλιας καλεί ιδιώτες γιατρούς να συνάψουν συμβάσεις με το ΕΣΥ με μισθό 2.000 ευρώ αφορολόγητα

Ιδιώτες γιατρούς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με μισθό 2.000 ευρώ, αφορολόγητα και συμβάσεις έως και έναν χρόνο, προτείνει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απευθύνει πρόσκληση στους ιδιώτες γιατρούς όλης της χώρας να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19 στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ): «Σύμφωνα με την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, οι ιδιώτες γιατροί που θα συνδράμουν στο ΕΣΥ, θα είναι διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά με εστίαση στις ειδικότητες αιχμής για την αντιμετώπιση της επιδημίας».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η πρόταση του υπουργού Υγείας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων «συμβάσεις για έξι μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους έξι μήνες. Μηνιαίες αμοιβές 2.000 ευρώ αφορολόγητα, καθώς και αμειβόμενες εφημερίες. Πλήρη ή μερική απασχόληση. Αμοιβές για επίσκεψη κατ’ οίκον, καθώς και αμοιβές για τηλεσυμβουλευτική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΙΣ ζήτησε την άμεση υπογραφή των ανάλογων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για την τόνωση του συστήματος δημόσιας υγείας αλλά και την έκτακτη ενίσχυση των γιατρών του ΕΣΥ, με αύξηση αμοιβών, ειδικά όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.