ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Πελώνη: «Προληπτικά στις “κόκκινες” περιοχές η Αττική – Την Παρασκευή αναμένουμε αποφάσεις»

Α.Πελώνη: «Προληπτικά στις “κόκκινες” περιοχές η Αττική – Την Παρασκευή αναμένουμε αποφάσεις»

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα του κορωνοϊού, ενώ ανέφερε ότι την Παρασκευή αναμένονται οι αποφάσεις.

«Χρειάζεται εγρήγορση και όχι εφησυχασμός. Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και έχουμε δύο πολύ δύσκολους μήνες μπροστά μας», διεμήνυσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Όπως έχουμε πει η κυβέρνηση αξιολογεί και παρακολουθεί τα δεδομένα καθημερινά. Όπου χρειάζεται κάνουμε προληπτικές παρεμβάσεις, πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Όπου υπάρχει κάποια αύξηση περιορίζονται δραστηριότητες, αλλά και το αντίστροφο» τόνισε. Χρειάζεται εγρήγορση και όχι εφησυχασμός. Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και έχουμε δύο πολύ δύσκολους μήνες μπροστά μας», συμπλήρωσε στο Mega.

«Η Αττική έχει μπει προληπτικά στις κόκκινες περιοχές. Μέχρι την Παρασκευή αναμένουμε τα στοιχεία και αναμένουμε αποφάσεις. Η αύξηση που σημειώνεται αυτές τις μέρες είναι αυτή τη στιγμή εντός ενός λελογισμένου πλαισίου», τόνισε.

Πότε θα εμβολιαστούμε

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους από ό,τι φαίνεται η εικόνα είναι δύσκολη λόγω αδυναμία παραγωγής, είπε η κ. Πελώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για το εμβόλιο της Johnson&Johnson το δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένονται 1,3 εκατομμύρια δόσεις. Θα υπάρχουν πολλά και πιο εύκολα εμβόλια και θα τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία του εμβολιασμού. Όπως είπε, ελπίζει να υπάρχει ένα ικανό τοίχος ανοσίας το καλοκαίρι, καθώς μπαίνουν κι άλλα εμβόλια στη μάχη», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.