Θα μας πει ο Κυριάκος ποια είναι «η σωστή πλευρά της Ιστορίας»; Οι ΗΠΑ με την Ρωσία ή ο Ερντογάν με τον Ζελένσκι; Με ποιους είμαστε;

Ι.Φωτήλας για Τέμπη: «Δεν περιμένει κανείς να αποκαλυφθεί η αλήθεια από μια Εξεταστική»

Είναι μέλος της επιτροπής αλλά θεωρεί μάλλον ότι είναι μια επιτροπή-μαριονέτα

Ι.Φωτήλας για Τέμπη: «Δεν περιμένει κανείς να αποκαλυφθεί η αλήθεια από μια Εξεταστική»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Ιάσων Φωτήλας, που συμμετείχε στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη  μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» με σκαιό τρόπο δήλωσε: 

«Δεν λέω ότι γίνονται όλα τέλεια αλλά αν κάτι αποκαλύπτεται, αποκαλύπτεται γιατί εμείς το επιθυμούμε». Μετά από αυτή την ωμή παραδοχή ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον δημοσιογράφο:

ΔΗΜ.: Άρα ό,τι δεν αποκαλύπτεται, δεν αποκαλύπτεται γιατί δεν το επιθυμήσατε στην Εξεταστική επιτροπή που μπλοκάρατε συστηματικά μάρτυρες κλειδιά, δεν περιμένατε τη δικογραφία, τα κάνατε μαντάρα όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός εχθές …

Ι.ΦΩΤΗΛΑΣ: Καταρχάς δεν περιμένει κανείς να αποκαλυφθεί η αλήθεια από τη μια Εξεταστική την ώρα δε που τρέχει η Δικαιοσύνη την υπόθεση.  Καταρχάς το ένα σκέλος της Εξεταστικής ήταν η διερεύνηση της σύμβασης 717 το υπόλοιπο σκέλος ήταν οι παθογένειες των ελληνικών σιδηροδρόμων προκειμένου να τις εντοπίσουμε και να τις θεραπεύσουμε.

Ο Ασημάκης Φωτήλας στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι το 88% των πολιτών που είναι δυσαρεστημένοι με τη διαχείριση που έκανε η ΝΔ στην Εξεταστική, χειραγωγείται με τον υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απαντά και πάλι με προκλητικό και αήθη τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν φταίνε οι Έλληνες (sic), φταίνε εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν να εμπορευματικοποιήσουν και να πολιτικοποιήσουν το συναίσθημα, την οργή και τον πόνο των ανθρώπων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.