ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει τον Σ.Κασσελάκη και επιτίθεται στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που τον απέκλεισαν από τις εκλογές του κόμματος!

«Aντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει τον Σ.Κασσελάκη και επιτίθεται στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που τον απέκλεισαν από τις εκλογές του κόμματος!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη και επιτίθεται στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που τον απέκλεισαν από τις εκλογές του κόμματος!

«Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές» τόνισε ο υπουργός.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Η άποψη μου για τον @skasselakis είναι γνωστή, δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του.

Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε. Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές!

Κατέστησαν τον κ. Κασσελάκη συμπαθή στην Κοινή Γνώμη και τον @syriza_gr ένα πολιτικό απολίθωμα ξεκομμένο από την Κοινωνία.

Ο “Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός” δηλ ο Ολοκληρωτισμός του Κομμουνισμού, που έμαθαν όλοι αυτοί εκεί από νεαρά ηλικία εξακολουθεί να είναι βαθειά ριζωμένος μέσα τους.

Όπως καταλαβαίνετε από Τύχη γλιτώσαμε το 2015 και από την “Αγία” ΕΕ που δεν τους άφησε αυτή τους την νοοτροπία, να την ασκήσουν και πάνω στο σύνολο του Ελληνικού Λαού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.