ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης: «Τον Κασσελάκη τον πούλησαν οι δικοί του – Θέλανε να τον φάνε οπωσδήποτε»

«Ο Κασσελάκης ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά και πήρε ένα κόμμα μεγάλο. Για εμάς που το ζούσαμε απ' έξω ήταν περίεργο, γι' αυτούς που το ζούσαν από μέσα ήταν ανυπόφορο» ανέφερε

Α.Γεωργιάδης: «Τον Κασσελάκη τον πούλησαν οι δικοί του – Θέλανε να τον φάνε οπωσδήποτε»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον πούλησαν οι δικοί του».

Όπως τονίζει «το βαθύ κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή του Κασσελάκη δεν την αποδέχθηκε ούτε ένα 24ωρο, ήταν γι’ αυτούς ένα πολύ μεγάλο σοκ όπως ήταν για όλο το πολιτικό σύστημα» και προσθέτει:

«Ο Κασσελάκης ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά και πήρε ένα κόμμα μεγάλο. Για εμάς που το ζούσαμε απ’ έξω ήταν περίεργο, γι’ αυτούς που το ζούσαν από μέσα ήταν ανυπόφορο, άρα θέλανε να τον φάνε οπωσδήποτε, έκανε κ αυτός ό,τι μπορούσε για να τον φάνε, δηλαδή ο άνθρωπος με την πολιτική είναι άσχετος. Δεν λέω ότι είναι χαζός, έξυπνος είναι, αλλά είναι άσχετος. Πήρε μία θέση δύσκολη σε ένα κόμμα χαώδες και τα έκανε όλα λάθος».

Ο υπουργός Υγείας μίλησε και για τον Νίκο Παππά. Όπως είπε «είναι case study. Είναι άνθρωπος φοβερός, Ρασπούτιν», συμπληρώνοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατέβηκε αρχηγός, δεν βγήκε. Στήριξε τον Κασσελάκη στον β’ γύρο, τον έβγαλε. Τον στήριξε στο συνέδριο κατά του Τσίπρα, τον υποστήριξε τώρα για να τον σώσει και αυτός ως αντάλλαγμα το έκανε πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, τον άδειασε στην ΚΕ και τον έφαγε γιατί χωρίς τις ψήφους του Παππά ο Κασσελάκης δεν θα τρωγόταν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.