ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Οικονόμου: «Γερανοί και μοτοσικλέτες της Τροχαίας στον Κηφισό για την αντιμετώπιση της κίνησης»

Στόχος είναι να απομακρύνονται άμεσα τα οχήματα και να δίνονται άμεσα στην κυκλοφορία όποιες λωρίδες κυκλοφορίας κλείνουν

Γ.Οικονόμου: «Γερανοί και μοτοσικλέτες της Τροχαίας στον Κηφισό για την αντιμετώπιση της κίνησης»

«Πονοκέφαλο» αποτελεί για τους Αθηναίους η αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και δη στον Κηφισό.

Τις περισσότερες μέρες από νωρίς το πρωί δημιουργείται στον Κηφισό έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία ειδικά σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης κάποιου αυτοκινήτου, καθώς κλείνει μία ή και περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ανακοίνωσε πως από σήμερα θα υπάρχουν καθημερινά στη Λεωφόρο Κηφισού δύο γερανοφόρα οχήματα της Τροχαίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ώστε να παρεμβαίνουν άμεσα.

Παράλληλα, μοτοσικλέτες της αστυνομίας θα περιπολούν καθημερινά στη Λεωφόρο Κηφισού, ώστε να ενημερώνουν γρήγορα σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης κάποιου οχήματος.

Στόχος είναι να απομακρύνονται άμεσα τα οχήματα και να δίνονται άμεσα στην κυκλοφορία όποιες λωρίδες κυκλοφορίας κλείνουν.

Ετοιμόρροπη η γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας

Ρεπορτάζ αναφέρει πως στην πεζογέφυρα το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς φαίνεται έτοιμη να καταρρεύσει ετοιμόρροπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει η μία πλευρά οι άνθρωποι εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν για να διασχίσουν τον Κηφισό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.