ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κ.Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο επίδομα για τους συνταξιούχους και τους ευάλωτους – Πότε θα δοθεί

Μετά την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ ότι θα επιβληθεί έκτακτη προσωρινή συνεισφοράς αλληλεγγύης στις εταιρείες διύλισης

Κ.Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο επίδομα για τους συνταξιούχους και τους ευάλωτους – Πότε θα δοθεί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης αποκάλυψε πως θα δοθεί έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους και ευάλωτους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ότι θα επιβληθεί έκτακτη προσωρινή συνεισφοράς αλληλεγγύης στις εταιρείες διύλισης, και θα θεσπιστεί έκτακτη Προσωρινή Συνεισφορά Αλληλεγγύης στα διυλιστήρια με βάση τα πλεονάζοντα κέρδη τους για το φορολογικό έτος του 2023, έκανε γνωστό ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε συνταξιούχους και ευάλωτους.

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, θα γίνουν έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους.

Το επίδομα αυτό θα δοθεί στο τέλος του 2024, και ειδικότερα πριν τα Χριστούγεννα, σε όσους δεν θα πάρουν αύξηση στις συντάξεις λόγω προσωπικής διαφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.