ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ξεσπάθωσε» ο Α.Γεωργιάδης για τις υποκλοπές: «Όποιος αμφισβητεί το πόρισμα θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας»

«Δεν υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών που εμπλέκει τη κυβέρνηση όχι γιατί τα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά γιατί έτσι λέει το πόρισμα του Αρείου Πάγου», είπε ο υπουργός Υγείας

«Ξεσπάθωσε» ο Α.Γεωργιάδης για τις υποκλοπές: «Όποιος αμφισβητεί το πόρισμα θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας»

Συγκρούστηκαν στη Βουλή κυβέρνηση και αντιπολίτευση με αφορμή το πόρισμα της έρευνας που έκανε ο Άρειος Πάγος για ενδεχόμενη συσχέτιση του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator με τις κρατικές υπηρεσίες της χώρας. 

«Όποιος αμφισβητεί στα σοβαρά το πόρισμα θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας. Δεν υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών που εμπλέκει τη κυβέρνηση όχι γιατί τα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά γιατί έτσι λέει το πόρισμα του Αρείου Πάγου», είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης απαντώντας σε αιχμές που άφησε νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, επιτέθηκε με σφοδρότητα στη κυβέρνηση λέγοντας πως η χώρα είναι «παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» και «μπανανία».

«Όσα είπατε, δεν ξέρω αν έχετε συναίσθηση, είναι η πλήρης αμφισβήτηση του κράτους δικαίου στη χώρα. Αγνοήσατε ή περιπαίζατε το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μετά από 20 μήνες έρευνας», είπε ο κ Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Κανονικά όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει με μία συγνώμη στον Γρηγόρη Δημητριάδη, που κατασυκοφαντήθηκε όσο κανείς άλλος για τις υποκλοπές. Από σήμερα, και μετά το αμετάκλητο βούλευμα της δικαιοσύνης στο κράτος αυτό που λέγεται Ελλάδα, όλοι εσείς είστε υποχρεωμένοι να μη ξαναναφέρετε σκάνδαλο υποκλοπών εμπλέκοντας τη κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

« Έχετε παραβιάσει κάθε κανόνα κράτους δικαίου. Τα καθεστώτα πέφτουν και όταν θα πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη, οι ευθύνες θα αφορούν αυτούς που συντόνισαν το κέντρο και αυτούς όμως που συναίνεσαν στην ύπαρξη αυτού του εγκληματικού κέντρου», είπε νωρίτερα ο Ν.Ηλιόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.