ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λ.Αυγενάκης: «Την Τετάρτη αρχίζει η καταβολή των αποζημιώσεων σε πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διευκρίνισε ότι για την φυτική παραγωγή η καταβολή των προκαταβολών των αποζημιώσεων θα αρχίσει η διαδικασία την επόμενη Παρασκευή

Λ.Αυγενάκης: «Την Τετάρτη αρχίζει η καταβολή των αποζημιώσεων σε πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε σήμερα ότι την Τέταρτη αρχίζει η καταβολή των προκαταβολών των αποζημιώσεων για το ζωικό κεφάλαιο, σε γεωργούς και κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Πρόσθεσε ότι για την φυτική παραγωγή η καταβολή των προκαταβολών των αποζημιώσεων θα αρχίσει η διαδικασία την επόμενη Παρασκευή.

Ο Λ.Αυγενάκης ανέφερε ότι χθες μεταφέρθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό αρχικά 150 εκατ. ευρώ στον ΕΛΓΑ.

Επίσης τόνισε ότι μέχρι στιγμής σε αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς και μελισσο-παραγωγούς έχουν καταβληθεί πάνω από 20 εκ. μέσω της κρατικής αρωγής και θα ακολουθήσουν άλλα δυο κύματα αποζημιώσεων μέσω της κρατικής αρωγής σε πληγέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε τέλος ότι σήμερα σε σύσκεψη στο Μάξιμου θα συζητηθούν τα ζητήματα της Θεσσαλίας αλλά και το πόρισμα ολλανδικής εταιρείας με γνώση του ζητήματος στην οποία απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.