ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στα αποκαΐδια της Αττικής τώρα υπουργοί ευχαριστούν εθελοντές και υπόσχονται έργα αναστήλωσης από κατασκευαστική εταιρεία

Ο Χ.Σταϊκούρας υπόσχεται δωρεά της ΤΕΡΝΑ και ο Β.Σπανάκης πηγαίνει σε κέντρα περίθαλψης ζώων συντροφιάς

Στα αποκαΐδια της Αττικής τώρα υπουργοί ευχαριστούν εθελοντές και υπόσχονται έργα αναστήλωσης από κατασκευαστική εταιρεία

Μετά την καταστροφή όπου δεν έβγαινε κανένας αρμόδιος να πει μια κουβέντα σήμερα οι υπουργοί πηγαίνουν στα αποκαΐδια για να ευχαριστήσουν εθελοντές και να υποσχεθούν έργα από την εταιρεία που έχει πάρει τα μεγαλύτερα έργα επί κυβερνήσεων Κ.Μητσοτάκη.

Έτι την ανάληψη της ευθύνης για την πλήρη αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Πεντέλης από την ΤΕΡΝΑ έκανε γνωστή ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ.Σταϊκούρας επισήμανε ότι θα γίνουν όλες οι αναγκαίες μελέτες (π.χ. στατικότητας) και πολύ γρήγορα θα αποδοθεί εκ νέου στους φυσικούς του χρήστες, τους μαθητές και τις ομάδες που αγωνίζονται σ’ αυτό.

Ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει αποτίμηση του κόστους των ζημιών που προκάλεσε η πυρκαγιά και επισήμανε ότι πρωτίστως αυτό που ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθούν καλύτερες και ασφαλέστερες εγκαταστάσεις. Εχουν, είπε, ήδη ξεκινήσει τα συνεργεία των αρμοδίων υπουργείων για τις αυτοψίες, ενώ πέρα από τη δέσμη των 14 μέτρων που ήδη ανακοινώθηκαν, υπεγράφη και η απόφαση για την έκτακτη χρηματοδότηση των δήμων, που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, δημόσιες υποδομές στις οποίες έχουν προκληθεί ζημιές από την πυρκαγιά επισκέφθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, μαζί με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, τη δήμαρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου και μηχανικούς της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ.)».

Την ίδια στιγμή επίσκεψη του αρμόδιου Υφυπουργού Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη στον χώρο φιλοξενίας των ζώων συντροφιάς από τις πυρκαγιές στην Αττική πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 13/8/2024 στο ΠΑΛΑΙ του Γαλατσίου.

Ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι διασώθηκαν πάνω από 200 ζώα συντροφιάς στις περιοχές που είχαμε πυρκαγιές και ευχαρίστησε τις εθελοντικές Οργανώσεις,τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και όσους συνέβαλαν στη διάσωση και φιλοξενία των ζώων συντροφιάς.

Να αναφερθεί ότι από την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στην Ειδική Γραμματεία Ζώων Συντροφιάς λειτουργεί ειδικό συντονιστικό κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σπανάκης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα των Δήμων αφού αμέσως λειτούργησαν 5 κέντρα φιλοξενίας για τα ζώα συντροφιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.