Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα 28 Οκτωβρίου βρίσκεται στο Περιστέρι για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρόντες είναι, ακόμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ημέρα

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Είναι πάντα μια μέρα τιμής και αναστοχασμού, θυμόμαστε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση που δείχνει ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή με Ένοπλες Δυνάμεις που διασφαλίζουν την εθνική ακεραιότητα. Στις άλλες πόλεις παρελαύνουν οι μαθητές μας, η επόμενη γενιά, αυτοί είναι η ισχύς της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα εφόδια να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Αλλά να θυμούνται, πως η Δημοκρατία είναι πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα, συμμετοχή και ευπρεπή διάλογο για να συνυπάρχουμε παρά τις διαφορές μας. Χρόνια πολλά σε όλους».