ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το ΥΠΕΣ διαψεύδει ότι το πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου έχει επιστραφεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

«Το πόρισμα εκπονήθηκε από την Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου και συνιστά διακριτή έρευνα»

Το ΥΠΕΣ διαψεύδει ότι το πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου έχει επιστραφεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Το υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωσή του προχώρησε σε διάψευση σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Αυγή» για την αποστολή email σε Έλληνες του εξωτερικού.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΕΣ, χαρακτηρίζεται ψευδές το δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέστρεψε το πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου και ζήτησε να διορθωθεί.

«Κανένα πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Εσωτερικών δεν έχει “επιστραφεί” από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καμία “απόρριψη” δεν έχει υπάρξει και καμία προθεσμία για “διόρθωση” δεν έχει δοθεί (ούτε και θα μπορούσε άλλωστε)», αναφέρει το Γραφείο Τύπου.

Και προσθέτει ότι «το πόρισμα εκπονήθηκε από την Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου και συνιστά διακριτή έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηγεσία του ΥΠΕΣ επέλεξε να το παραδώσει στην Αρχή και στην Εισαγγελία σε περίπτωση που μπορεί να διευκολύνει τις έρευνές τους (σημειώνεται ότι η Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου, όπως και το όνομά της υποδηλώνει, έχει αρμοδιότητες ελέγχου αποκλειστικά εντός του ΥΠΕΣ και συνεπώς το πόρισμά της περιορίζεται σε ευρήματα εντός του ΥΠΕΣ, ενώ οι λοιπές Αρχές έχουν ευρύτερο πεδίο διεξαγωγής ερευνών)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.