ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Λ.Αυγενάκης: «Damage control» μέσω «βόλτας» στα κανάλια

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί να μαζέψει τα «σπασμένα» μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε

Λ.Αυγενάκης: «Damage control» μέσω «βόλτας» στα κανάλια

Μέσα σε ούτε μία ώρα, ο Λευτέρης Αυγενάκης βγήκε σε πέντε κανάλια για να δικαιολογήσει τον εαυτό του μετά το βίντεο που τον δείχνει να ασκεί σωματική βία ενάντια σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Ο βουλευτής Ηρακλείου έκανε την αρχή (πού αλλού) στον ΣΚΑΪ, στις 08:45 και ακολούθησαν κατά σειρά Mega, στις 08:54, ΑΝΤ1, στις 08:57, ΕΡΤ, στις 09:11 και τέλος Action24, στις 09:17.

Παρά τη σκληρή προσπάθειά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έπεισε με τα όσα είπε στους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς που λίγο πολύ ήταν τα ίδια. Ότι δηλαδή δεν υπήρξε χειροδικία και πως ήταν καθαρά «λεκτικό επεισόδιο».

Εν ολίγοις ότι όλοι μας είμαστε τυφλοί και στο βίντεο που φαίνεται κάποιος να χειροδικεί εναντίον του υπαλλήλου δεν είναι ο ίδιος, αλλά κάποιος ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.