ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Λ.Αυγένάκης: Μήνυσε τον βουλευτή ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λ.Αυγενάκη

Λ.Αυγένάκης: Μήνυσε τον βουλευτή ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» υπέβαλε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Ο νεαρός υπάλληλος είχε επιφυλαχθεί για την άσκηση του δικαιώματος υποβολής μήνυσης, το οποίο τελικά έπραξε νωρίτερα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το σοβαρό επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην Υπουργό στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτελεί κι επισήμως παρελθόν από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, αρνείται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Αυγενάκης: Σεβαστή η απόφαση, παραμένω βουλευτής Ηρακλείου

«Ως απόλυτα σεβαστή» χαρακτηρίζει την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του ανέφερε: «Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.