ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λάρισα: Κατέρρευσε κομμάτι από το ταβάνι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου πάνω στο κεφάλι γυναίκας! – Υπό διάλυση οι υποδομές του ΕΣΥ

Τα νοσοκομεία είναι κακοσυντηρημένα με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για τους πολίτες και τους ασθενείς.

Λάρισα: Κατέρρευσε κομμάτι από το ταβάνι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου πάνω στο κεφάλι γυναίκας! – Υπό διάλυση οι υποδομές του ΕΣΥ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα (26/8) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όταν κατέρρευσε κομμάτι από το ταβάνι πάνω στο κεφάλι μιας γυναίκας στα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία.

Ένα ακόμα δείγμα της γενικής διάλυσης του ΕΣΥ, όχι μόνο ό,τι αφορά στο προσωπικό και τις παροχές αλλά και τις υποδομές.

Τα νοσοκομεία είναι απαρχαιωμένα και κακοσυντηρημένα με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για τους πολίτες και τους ασθενείς.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με την οικογένειά της στο ουρολογικό για οικογενειακή υπόθεση.

Την ώρα που ο γιατρός έδινε οδηγίες κι έγραφε το παραπεμπτικό, ξαφνικά ξεκόλλησε κομμάτι από την οροφή και έπεσε η οροφή στο κεφάλι της. Ανάστατοι ο γιατρός και η οικογένειά της δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η γυναίκα σοκαρισμένη δεν πίστευε τι θα μπορούσε να της συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το e-thessalia, περιέγραψε σοκαρισμένη την περιπέτειά της και τι χειρότερο θα μπορούσε να πάθει, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.