
(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 14:47):
Η Μαρία Καρυστιανού προχώρησε σε δηλώσεις μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Χ, για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι επιλήφθηκε την νεκροψία του η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Είναι η ίδια η ιατροδικαστής που επιλήφθηκε και των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και η οποία δεν πραγματοποίησε ποτέ τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί εάν προέκυπτε η ύπαρξη χημικών ουσιών στις σορούς.
Η ιατροδικαστής όμως αποφάνθηκε ότι ο θάνατος των θυμάτων ήταν ακαριαίος.
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη. Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!
Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».
Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!
Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου… pic.twitter.com/3xO8zsxp3x
— Maria Karystianou (@mkaristianou) February 18, 2025
Πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη ιατροδικαστής ήταν υποψήφια στο ΛΑΟΣ, του οποίου ο ιδρυτής Γ.Καρατζαφέρης είναι πλέον φανατικός υποστηρικτής του Κ.Μητσοτάκη, στην Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗ. ΣΥ.) της Ντόρας Μπακογιάννη, νυν βουλευτού της ΝΔ και αδελφής του πρωθυπουργού, αλλά και στην ίδια την ΝΔ!
Η Ιατροδικαστης Ρουμπινη Λεονταρη καταδικασμένη για ψευδορκία κ ήταν υποψηφία με το κόμμα της Ντόρας κ το Λαος, ορίστηκε ιατροδικαστής και για τον #Βασιλης_Καλογηρου
Ειχε επίσης αναλάβει την υπόθεση Βασίλης Μαγγος pic.twitter.com/4nWSxmhuAN— Tinkerbell_fairy (@tinger_fairy) February 18, 2025
Μάλιστα. Τώρα ξέρουμε. Η ιατροδικαστής των Τεμπών Ρουμπίνη Λεονταρή, ήταν υποψήφια της ΝΔ, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος Γ. Απατσίδης:
«Οταν η κ. Λεονταρή ήταν υποψήφια της ΝΔ και ο κ. Φλωρίδης την έχει να υπηρετεί ακόμα στην Λάρισα, τότε η απάντηση δίδεται.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Δηλαδή,… pic.twitter.com/Y3OU1qYEUl— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) May 11, 2024
Με λίγα λόγια υπάρχουν πολλές περίεργες συμπτώσεις και οι Έλληνες σε αυτή την χώρα με τις συμπτώσεις είναι δύσπιστοι…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.