ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Σπυράκη: «Να βρεθούν αποδείξεις» – Ν.Αθανασίου: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα πολιτικό ζόμπι»

Σκληρή αντιπαράθεση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Μ.Σπυράκη: «Να βρεθούν αποδείξεις» – Ν.Αθανασίου: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα πολιτικό ζόμπι»

Η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας, ο Νάσος Αθανάσιου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για τις νέες εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Για το ζήτημα των παρακολουθήσεων αλλά και των πολλών νέων εξελίξεων που έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας η Μαρία Σπυράκη σχολίασε: «Είναι απαραίτητο η Δικαιοσύνη, μετά τα δημοσιεύματα που βλέπουμε, να επισπεύσει και να ενεργοποιήσει όλο το δυναμικό της».

Η κα. Σπυράκη τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει καμία απόδειξη που να συνδέει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με αυτό το αντιδημοκρατικό κύκλωμα.

«Είναι σημαντικό επίσης όλοι να αναλαμβάνουμε την θεσμική ευθύνη του ρόλου μας και να μην υιοθετούμε άκριτα φήμες και λίστες χωρίς απόδειξη», σημείωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νάσος Αθανάσιου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Στην Νέα Δημοκρατία γίνεται των κουμπάρων, γιατί ο κος Πέτσας είναι κουμπάρος με τον κος Πάτση, ο κος Γρηγοριάδης είναι κουμπάρος με τον κος Λαυράνο. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Βήμα» είναι συγκλονιστικό σε βαθμό που μπορεί να πει κάποιος ότι από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα πολιτικό ζόμπι, είναι πολιτικά νεκρός».

«Θεωρώ, προσωπικά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη σκηνοθέτη αυτής της ιστορίας, αλλά είναι κακός σκηνοθέτης» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Όλο το σκηνικό στήθηκε πάνω στον Νίκο Ανδρουλάκη και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Μάλιστα, ο σημερινός τίτλος του «Βήματος» ανήκει στον Νίκο Ανδρουλάκη όταν έκανε την ερώτηση ”ποιος, ποιοι και γιατί”. Ποιος έδωσε την εντολή να παρακολουθήσουν το κινητό του κ. Ανδρουλάκη, ποιοι το διαχειρίστηκαν και γιατί. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα δικαιώνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.