ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Μαρία Καρυστιανού στον Λ.Λαζόπουλο: «Δικαστές, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι πήραν εντολές να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών»

«Το κράτος δολοφόνησε 57 ανθρώπους»

Μαρία Καρυστιανού στον Λ.Λαζόπουλο: «Δικαστές, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι πήραν εντολές να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών»
Εχθές το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε μία εξαιρετική παράσταση του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Christmas Theater στην οποία είχε ως καλεσμένη την Μαρία Καρυστιανού η οποία μίλησε για τις ευθύνες της κυβέρνησης στο έγκλημα των Τεμπών και την οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψής τους.
 
Η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στα Τέμπη, αναρωτήθηκε αυτό που όλη η Ελλάδα διερωτάται, δηλαδή πως είναι δυνατόν όταν γινόταν το μπάζωμα του χώρου της σφαγής των Τεμπών να μην αντιδράσει κανένας εισαγγελέας, κανένας δικαστής και κανένας δημοσιογράφος (φυσικά εκτός του pronews.gr, το οποίο από την αρχή αποκάλυπτε όλα τα σκοτεινά σημεία του εγκλήματος), για να προχωρήσει στο λογικό συμπέρασμα, ότι όλοι μαζί εκτελούσαν εντολές για να γίνει συγκάλυψη και να μην τιμωρηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι.Στη συνέχεια αναφέρει ξεκάθαρα ότι η σφαγή των Τεμπών ήταν μία δολοφονία 57 ανθρώπων και η υπόθεση αυτή κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο «την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την ανυπαρξία της ελεύθερης ενημερώσεις και την επιβολή πολιτικών με το έτσι θέλω».Όπως είπε χαρακτηριστικά θα πολεμήσει για να αλλάξουν όλα αυτά και να δικαιωθούν οι 57 νεκροί στα Τέμπη αλλά και οι 104 νεκροί στο Μάτι, οι οποίοι όπως ανέφερε «όλοι δολοφονήθηκαν από το κράτος».Πρόσθεσε ότι δεν έχει να χάσει τίποτε άλλο στη ζωή της και θα αγωνιστεί για να μην συμβούν ξανά τα εγκλήματα αυτά μέχρι τέλους.

Αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ξυλόλιου το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών και είπε ότι είχε κατασχεθεί ως παράνομο προϊόν, σε ελληνικό τελωνείο, λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ εύφλεκτο και το οποίο τέθηκε σε πλειστηριασμό για να αγοραστεί από αγνώστους (δεν υπάρχουν έγγραφα αγοραστή) ώστε να διακινηθεί μετά νόμιμα στην ελληνική αγορά!

Θεωρεί πως παρά το γεγονός ότι η ίδια έχασε την κόρη της, ήταν ευτύχημα ότι ο μηχανοδηγός του τρένου φρενάρισε επιτυγχάνοντας έτσι να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία καθώς τότε θα είχαν σκοτωθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες στα άλλα βαγόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.