ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΠΕ: Χαρακτηρίζει την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ ως «Το συμβάν με τους πυροβολισμούς»! (upd)

Αυτούς τους πληρώνουν οι πολίτες...

ΑΠΕ: Χαρακτηρίζει την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ ως «Το συμβάν με τους πυροβολισμούς»! (upd)

«Το συμβάν με τους πυροβολισμούς». Έτσι περιγράφει σε άρθρο του το κρατικό-κυβερνητικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την απόπειρα δολοφονίας του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ και πρώην ενοίκου του Λευκού Οίκου, Ν.Τραμπ!

Συγκεκριμένα αναφέρει στο συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου ότι «Η διευθύντρια της Secret Service Κίμπερλι Τσιτλ αναμένεται να καταθέσει σε ακρόαση της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στις 22 Ιουλίου σε σχέση με το συμβάν με τους πυροβολισμούς».

Νομίζουμε ότι η διατύπωση για «το συμβάν με τους πυροβολισμούς» δεν περιγράφει την πραγματικότητα.

Μια σωστή διατύπωση αντί για τηνπρόταση «σε σχέση με το συμβάν με τους πυροβολισμούς» θα μπορούσε να είναι η εξής: «Σε σχέση με την προσπάθεια του Ν.Τραμπ να εμποδίσει την πορεία της σφαίρας με το κεφάλι του».

Ή «σε σχέση με την αδυναμία του Τόμας Μάθιου Κρουκς να πετύχει τον στόχο του». 

Οι «ακροδεξιοί» βέβαια, το χαρακτήρισαν «απόπειρα δολοφονίας».

Άλλωστε όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Ελλάδα μέχρι το πρωί μετέδιδαν την είδηση με τον τίτλο: «Πυροβολισμοί σε συγκέντρωση του Ν.Τραμπ»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.