Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Πεπόνης, μετά από ανακοπή καρδιάς, όπως έκανε γνωστό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του.
Ο Γιώργος Πεπόνης γεννήθηκε στη Βρυσούλα Πρεβέζης το 1954. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών, εισήχθη στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, από όπου και αποφοίτησε.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Αυριανή», το 1981, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Γεωργίας. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Η Γνώμη» και από το 1985 στην εφημερίδα «Κέρδος», καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εμπορίου. Παράλληλα εργάστηκε και στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.
Ο Γιώργος Πεπόνης υπήρξε ένας καταρτισμένος οικονομικός συντάκτης με γνώσεις και εμπειρία. Διετέλεσε για πάρα πολλά χρόνια εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» αλλά και στο Υπουργείο. Ήταν άνθρωπος σοβαρός, σεμνός με αρχές και άποψη.
Οι σχέσεις του με τους συναδέλφους ήταν πάντοτε άριστες, βασισμένες σε αμοιβαία εκτίμηση και γνώση ότι ο Γιώργος θα έδινε πάντοτε τη μάχη για τον σεβασμό όλων των εργασιακών δικαιωμάτων τους.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.