ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκπληκτικό ρεκόρ του pronews.gr: Ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριo εμφανίσεις τα βίντεο του Pronews TV στο YouTube.com!

Απίστευτο ρεκόρ θεαματικότητας μέσα σε μία πενταετία! - 400.000 ημερησίως οι θεάσεις βίντεο στα social media - Δεύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα σε αναγνωσιμότητα σε όλη την Ελλάδα

Εκπληκτικό ρεκόρ του pronews.gr: Ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριo εμφανίσεις τα βίντεο του Pronews TV στο YouTube.com!

To pronews.gr κατέγραψε ένα -ακόμα- συγκλονιστικό ρεκόρ στο διαδίκτυο «σπάζοντας» το 1.000.000.000 (ένα δισεκατομμύριο!) εμφανίσεις στο youtube.com των βίντεο-ρεπορτάζ του!

Συγκεκριμένα το κανάλι του Pronews TV από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του τον Ιούνιο του 2019, δηλαδή μόλις μέσα σε πέντε έτη κατάφερε να φτάσει σε επίπεδα εξάπλωσης και διάδοσης, κυριολεκτικά δυσθώρητα!

Είναι ένα ρεκόρ θυσθώρητο ακόμα και για ΜΜΕ του εξωτερικού που μεταδίδουν τις ειδήσεις σε γλώσσες χωρών με πολλαπλάσιο πληθυσμό από αυτόν την Ελλάδας, αλλά όχι για το pronews.gr που έχει μάθει να γράφει ρεκόρ επισκεψιμότητας, αναγνωσιμότητας, αναγνωστικής πιστότητας και πάνω απ’όλα συνέπειας σε ότι αφορά τις θέσεις του.

Με ότι αυτό συνεπάγεται σε μία χώρα που η ελευθερία του Τύπου είναι «είδος εν ανεπαρκεία» και «καταδιωκόμενο» αγαθό, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο από την κεντρική εξουσία ή από ολιγάρχες, όπως αναγνωρίζουν όλες οι Διεθνείς Ενώσεις Τύπου και κατήγγειλε ακόμα και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφισμά του.

Το ένα δισεκατομμύριο προβολές των βίντεο του pronews.gr (ειδησεογραφικά στο σύνολό τους), μέσα σε μία πενταετία αφορούν ΜΟΝΟ το youtube.com και  όχι λοιπά social media, όπως Ιnstagram ή Tik Tok κλπ. όπου το κανάλι του pronews.gr «γράφει» σε ημερήσια βάση πάνω από 200.000 θεάσεις!

Και οι επιδόσεις δεν σταματούν εδώ, φυσικά: Βάσει τον στοιχείων της semrush.com, της εγκυρότερης πλατφόρμας μέτρησης επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας, το pronews.gr με 51.000.000 σελίδες είναι η δεύτερη σε αναγωσιμότητα ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας για τον μήνα Ιούνιο, μία θέση που «κρατά» επί ένα χρόνο συνέχεια, καταγράφοντας μάλιστα και ρεκόρ αναγνωσιμότητας τον μήνα Απρίλιο με 55.000.000 σελίδες!

Σε λίγες ώρες η διαδικτυακή οικογένεια του pronews.gr που περιλαμβάνει το defencenet.gr το ygeianews.gr, το αγγλόφωνο defencenet.ae και το defencenet.ru, θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αλλά πέρα από τον ειδησεογραφικό τομέα: To e-shop prodeals.gr, το οποίο φιλοδοξεί, όπως λέει και ο τίτλος του, «να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη»!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κάνει την ζωή σας… πιο οικονομική!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και όπως συνηθίζουμε να λέμε: Τα καλύτερα έρχονται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.