ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Γιώργος Μπόμπολας: Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο «αντίο» στον εκδότη (φωτο)

Στο Α΄ Νεκροταφείο η κηδεία

Γιώργος Μπόμπολας: Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο «αντίο» στον εκδότη (φωτο)

Το τελευταίο «αντίο» λένε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Γιώργο Μπόμπολα τον επιχειρηματία και εκδότη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών το πρωί της Μεγάλης Τρίτης μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ιασώ».

Η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα θα τελεστεί στη 1 μετά το μεσημέρι από το Α΄ Νεκροταφείο το οποίο έχει ήδη γεμίσει από στεφάνια στη μνήμη του.

Στεφάνια έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, το «Πρώτο ΘΕΜΑ», ο Ευάγγελος Μαρινάκης, η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η οικογένεια Ψυχάρη, οι εργαζόμενοι στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Γεράσιμος και η Άννα Σκλαβενίτη, η οικογένεια Μπατατούδη, η Όλγα Τρέμη κ.α.

Δείτε φωτογραφίες

kideia-mpompola-10
kideia-mpompola-2
kideia-bobolas-stef2
kideia-mpompola-1
kideia-bobolas-stef3
kideia-mpompola-4
kideia-bobolas-stef1
kideia-mpompola-3
kideia-mpompola-9
kideia-mpompola-8
kideia-bobolas-stef4
kideia-bobolas-stef5
kideia-mpompola-11
kideia-mpompola-13
kideia-mpompola-12

Από τους πρώτους στο Α΄ Νεκροταφείο έφτασαν ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας και ο κριτικός κινηματογράφου, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

kaklamanis
O βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης
lampsias
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας
andreadakis
Ορέστης Ανδρεδάκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.