ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ: Μεγάλη δωρεάν έκδοση με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ – Οι άγνωστες πτυχές του πολέμου 1940-’41

Τα ελληνικά όπλα δοξάζονται από την Πίνδο μέχρι το Ρούπελ - Ένα συλλεκτικό τεύχος «Πόλεμος & Ιστορία»

ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ: Μεγάλη δωρεάν έκδοση με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ – Οι άγνωστες πτυχές του πολέμου 1940-’41

Ο πόλεμος του 1940-’41 και άγνωστες πτυχές από τις επιχειρήσεις των ελληνικών στρατευμάτων από την Πίνδο μέχρι το Ρούπελ, κυκλοφορεί αύριο δωρεάν σε όλη την Ελλάδα σε ένα συλλεκτικό τεύχος της σειράς «Πόλεμος & Ιστορία» με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Τα κεφάλαια:

Πίνδος 1940
Ο ελληνικός Στρατός «θρυμματίζει» την ιταλική επίθεση   

ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ
Το σημείο καμπής στις επιχειρήσεις του αλβανικού μετώπου – Η μάχη για το ύψωμα 731

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ
Η μάχη στο Kλειδί & οχυρό εχίνος

Η δράση του ελληνικού Στρατού
στην μάχη της Κρήτης

Προλάβετε την έκδοση πριν εξαντληθεί από τα περίπτερα.

Οι ενότητες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.