ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χ.Σπίρτζης σε Ν.Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας αν συνεχίσετε με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε»

«Κλείστε κανένα φως και τον κλιματισμό. Θα το ρίξετε το κανάλι έξω», ανέφερε o Χ.Σπίρτζης

Χ.Σπίρτζης σε Ν.Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας αν συνεχίσετε με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε»

Έναν αναπάντεχο διάλογο είχαν σήμερα (17/7) το πρωί ο Χρήστος Σπίρτζης και η Ντόρα Κουτροκόη στον αέρα της εκπομπής «Action Τώρα», καθώς ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο στούντιο και ξεκίνησε να κάνει κάποιες παρατηρήσεις.

«Κατ’ αρχάς, κλείστε κανένα φως και τον κλιματισμό. Θα το ρίξετε το κανάλι έξω», ανέφερε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν κλείσουμε τον κλιματισμό, κύριε Σπίρτζη, θα λιώσουμε εδώ», απάντησε η Ντόρα Κουτροκόη στο ίδιο χαλαρό ύφος.

«Ε ναι αλλά θα χάσετε τη δουλειά σας, αν συνεχίσετε με αυτό το κόστος», πρόσθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης με τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάξετε, κύριε Σπίρτζη, όχι τα δικά μας. Μια χαρά είμαστε εμείς. Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ είστε καλά οικονομικά;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.