ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αναταραχή στη ΝΔ από την υπόθεση Μ.Σπυράκη

Διέγραψε τους δύο και μοναδικούς ευρωβουλευτές (Σπυράκη-Κύρτσο) που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2015

Αναταραχή στη ΝΔ από την υπόθεση Μ.Σπυράκη

Αυτά που συνέβησαν με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, στο σύνολό τους αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για τη ΝΔ αφού εν τέλει αυτό που προέκυψε είναι ότι λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία της δινόταν απόλυτη στήριξη ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την απέπεμψε, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, όπως είχε ανακοινωθεί.

Τι συνέβη δηλαδή; Ο αρχηγός του κόμματος διέψευσε το ίδιο του το κόμμα και τις επίσημες ανακοινώσεις του!

Έτσι, μετά τον Γιώργο Κύρτσο, τωρα και η Μαρία Σπυράκη τίθεται εκτός κόμματος με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά εδώ πρέπει να υπενθυμιστεί και μία βασική λεπτομέρεια:

Ο Γιώργος Κύρτσος και η Μαρία Σπυράκη ήταν οι μοναδικοί εκλεγμένοι που είχαν υπογράψει για την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2015, ώστε ο τελευταίος να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επίσης διαγραμμένος Γ.Κύρτσος.

«Με την «αναστολή κομματικής ιδιότητας» της Σπυράκη κλείνει ο κύκλος των υπογραφών. Η Σπυράκη και εγώ είμασταν οι μόνοι από βουλευτές,ευρωβουλευτές,ΝΔ, που υπογράψαμε υπέρ της υποψηφιότητας Μητσοτάκη για την ηγεσία όταν δεν εύρισκε υπογραφές.. » αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι ακόμα και η αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Ο Κυριάκος λοιπόν ακύρωσε το ίδιο του το κόμμα και διέγραψε όσους τον στήριξαν.

Και αυτό λίγο πριν τις εκλογές, μόνο καλό δεν είναι… για τον ίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ο νοών νοείτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.